Ενθάδαι κοίτε
Partly sunny
17°C
 

Πατέρας προτιμά να γράψει το ονοματεπώνυμό του στο Facebook με κεφαλαία

Mature Caucasian man typing on laptop in home.Με απόλυτη επιτυχία ολοκλήρωσε την εγγραφή του στο Facebook ο Αλέξανδρος Παναγιωτίδης, αποκτώντας πλέον το δικό του προφίλ στη δημοφιλή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 62χρονος, ο οποίος είναι πατέρας δυο παιδιών, κατάφερε με τη βοήθεια του μεγάλου του γιου να προχωρήσει βήμα-βήμα προς την ολοκλήρωση του προφίλ του, επιλέγοντας να συμπληρώσει το ονοματεπώνυμό του με κεφαλαία γράμματα, παρά τις παροτρύνσεις που δέχτηκε περί του αντιθέτου.

«Τόσο ο μεγάλος μου γιος, όσο κι ο μικρός στο τηλέφωνο, μου είπαν να επιλέξω να γράψω το όνομα και το επίθετό μου με πεζοκεφαλαία. Για να είμαι ειλικρινής, δεν μου άρεσε όπως τα είδα γραμμένα έτσι. Ήταν πολύ μικρά, ενώ το 'ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ' διαβάζεται πολύ πιο εύκολα, μοιάζει πιο επιβλητικό και δεν χρειάστηκε να βάλω και τόνους. Και στην εφορία άλλωστε με κεφαλαία το γράφω, δεν καταλαβαίνω γιατί να το αλλάξω στο Facebook», σχολίασε ο άνδρας για να συμπληρώσει:

«Όπως είδα μάλιστα, οι περισσότεροι φίλοι μου και συμμαθητές μου με κεφαλαία το έχουν γράψει. Κάτι παραπάνω θα ξέρουν. Θα το κρατήσω έτσι, ίσως απλά κάποια στιγμή το κάνω 'ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με τους λόγους που οι γιοι του δεν έχουν κάνει ακόμη αποδεκτό το αίτημα φιλίας του, ο κ. Παναγιωτίδης τόνισε πως προφανώς δεν τους έχει φτάσει ακόμα, λόγω κάποιου τεχνικού προβλήματος.