Η πραγματικότητα δεν μας πτοεί
Sunny
13°C
 

34χρονη ορκίζεται ότι δεν είχε παιδιά πριν μπει στο Golden Hall

Ιδιαίτερα αναστατωμένη δηλώνει τις τελευταίες ώρες η Κέλλυ Στ. από το Ψυχικό, αφού όπως μαρτυρά αποκλειστικά στο «Κουλούρι», βρέθηκε ξαφνικά να έχει δύο παιδιά και να περιμένει το τρίτο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 34χρονη πραγματοποίησε με τον σύντροφό της, μια σαββατιάτικη βόλτα στο Golden Hall, γνωστό εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου. Λίγα μόλις λεπτά μετά τις πρώτες της περιηγήσεις στα μαγαζιά, η γυναίκα βρέθηκε να κρατάει ένα καρότσι στο ένα χέρι και ένα μικρό κορίτσι στο άλλο, με την κοιλιά της να φουσκώνει και αργότερα την ίδια μέρα να διαπιστώνει πως εγκυμονεί.

Όπως επιβεβαιώνουν αστυνομικές και επιστημονικές πηγές, η περίπτωση της Κέλλυς δεν είναι η μοναδική, αφού αρκετές ακόμα γυναίκες έχουν βρεθεί ξαφνικά να περιμένουν ή να έχουν παιδιά κατά τη διάρκεια βόλτας τους στο εμπορικό κέντρο. Αυτό μάλιστα εξηγεί και το γεγονός πως ελάχιστες γυναίκες στο Golden Hall δεν είναι μητέρες ή έγκυες, κάτι που είχε εξαρχής κεντρίσει το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας.

Το «Κουλούρι» συνεχίζει το ρεπορτάζ και θα σας ενημερώνει συνεχώς για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.