2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly sunny
6°C
 

Συλλεκτικό αυτοκόλλητο 'Πολιτική Προστασία' έλαβε 27χρονη που στηλιτεύει στο Instagram όσους κυκλοφορούν έξω από το σπίτι

Σε μια συμβολική κίνηση, όλο νόημα, προχώρησε η Πολιτική Προστασία, έπειτα από προσωπική πρωτοβουλία του Νίκου Χαρδαλιά, στέλνοντας ένα συλλεκτικό αυτοκόλλητο σε 27χρονη χρήστη του Instagram, η οποία συνηθίζει να ανεβάζει στόριζ στηλιτεύοντας όσους περπατάνε εκτός της οικίας τους, τις ημέρες του κορονοϊού.

Η νεαρή, έλαβε το σχετικό δέμα χθες το μεσημέρι. Αντικρίζοντας πάνω στο κουτί το σήμα της Πολιτικής Προστασίας, γέμισε απορίες αλλά και προσμονή, σπεύδοντας να κάνει γρήγορα το σχετικό unboxing. Προς μεγάλη της έκπληξη, η 27χρονη αντίκρισε ένα συλλεκτικό αυτοκόλλητο, ένα καπέλο και μια ατζέντα, όλα με το σήμα της Πολιτικής Προστασίας, καθώς και ένα χειρόγραφο, ευχαριστήριο σημείωμα του κ. Χαρδαλιά, ο οποίος σημείωνε την καθοριστική της συμβολή στον αγώνα κατά της πανδημίας.

«Σίγουρα χαίρομαι πολύ, αλλά το καθήκον μου δεν σταματάει εδώ. Θα συνεχίζω να αναζητώ και να εκθέτω τους παραβάτες, μέχρι να κερδίσουμε οριστικά. Ποιος ξέρει, ίσως η επόμενη ανταμοιβή μου να είναι ένα μπουφάν της Πολιτικής Προστασίας», σημείωσε εμφανώς ενθουσιασμένη η κοπέλα.

Όσο για το πού θα κολλήσει το αυτοκόλλητο, η 27χρονη προς το παρόν δεν έχει αποφασίσει, τονίζοντας πως σε καμία περίπτωση δεν θέλει να πάρει μια βιαστική απόφαση.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.