Μότο Χριστός
Partly cloudy
6°C
 

Ρομαντικός 31χρονος μετακομίζει στο νέο του σπίτι πριν εγκατασταθεί η γραμμή του ίντερνετ

1«Ξενίζει» η ιδιαίτερα σπάνια περίπτωση του Λίνου Σκιαδαρέση, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες πήρε την θαρραλέα απόφαση να μετακομίσει στο νέο του σπίτι πριν εγκατασταθεί σ' αυτό η γραμμή του ίντερνετ από την εταιρεία στην οποία έχει κάνει τη σχετική αίτηση.

Ο ρομαντικός 31χρόνος, νοίκιασε πριν από μερικές εβδομάδες ένα δυάρι διαμέρισμα στην περιοχή του Παγκρατίου κι αφού αγόρασε τα απαραίτητα έπιπλα και τις ηλεκτρικές συσκευές, κίνησε τις διαδικασίες για την απόκτηση νέας τηλεφωνικής γραμμής με παράλληλη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Βλέποντας ωστόσο ότι η εγκατάσταση αυτής καθυστερούσε, και καθώς έπρεπε να εγκαταλείψει την προηγούμενη κατοικία του, αποφάσισε να πράξει το απονενοημένο διάβημα, κόντρα σε συμβουλές φίλων και συγγενών. Έτσι, ο άνδρας μένει πλέον στην νέα του οικία, χωρίς αυτή να έχει ακόμη ίντερνετ, γεγονός το οποίο έχει προκαλέσει συζητήσεις στη γειτονιά και έχει διχάσει την κοινή γνώμη.

«Δεν θέλουμε τέτοιους χίπηδες στην περιοχή μας. Τι κάνει όλη μέρα χωρίς ίντερνετ; Προφανώς με κάτι ύποπτο περνάει την ώρα του. Εμείς δεν θα ανεχτούμε γιάφκες δίπλα στα παιδιά μας», σχολίασε η κυρία Ρίτσα, η οποία μένει κάτω απ΄τον Λίνο, ενώ ο κύριος Σπύρος, διαχειριστής της πολυκατοικίας, δεν έκρυψε την ανησυχία του για τον ιδιόρρυθμο τυχοδιώκτη ο οποίος ήρθε να ταράξει την γαλήνη τους.

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με τον Λίνο, ο οποίος σε ερώτηση για το πως περνάει την ώρα του, απάντησε πως διαβάζει βιβλία, ακούει μουσική και απολαμβάνει ωραίες συζητήσεις με καλή παρέα, επιβεβαιώνοντας δυστυχώς τις υποψίες πως πρόκειται είτε για εγκληματία είτε για κλινική περίπτωση.