Η πραγματικότητα δεν μας πτοεί
Sunny
15°C
 

Η γειτονιά έχει αλλάξει πολύ, πηγές επιβεβαιώνουν

Μεγάλες αλλαγές έχουν σημειωθεί στην γειτονιά τα τελευταία χρόνια σύμφωνα με πηγές, μεγαλύτερη των οποίων είναι πως πλέον είναι πανεύκολο να βρει κανείς μαγαζί που σερβίρει μπραντς. Παλαιότερα υπήρχαν δύο φούρνοι με μόνες επιλογές πρωϊνού τη σπανακόπιτα και την τυρόπιτα.

Οι παρατηρητές αλλαγών γειτονιάς μπορούν εύκολα να διαπιστώσουν πως τα σκυλιά έχουν μικρύνει αρκετά σε σχέση με 10 χρόνια νωρίτερα, αλλά και πως τα στούντιο γιόγκας είναι τουλάχιστον δύο. Τελευταία εχει σημειωθεί έλλειψη στον καφέ, με παράλληλη παρουσίαση αυθονίας ροφημάτων με βάση τον καφέ.

Αν και υπάρχουν νέα μαγαζιά, ένα από τα λίγα πράγματα που έχουν παραμείνει ίδια είναι η μόδα, καθώς στα νέα μαγαζιά πωλούνται βίντατζ προϊόντα. Στο χώρο της γαστρονομίας, το σουβλατζίδικο του Κώστα έκλεισε και τη θέση του πήρε νέο που φτιάχνει μικρά ακριβά αλάδωτα σουβλάκια με σως γιαουρτιού.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, παλαιότερα τα χρήματα είχαν μεγαλύτερη αξία, το ψωμί δεν μούχλιαζε και τα παπούτσια φτιάχνονταν για να κρατήσουν χρόνια.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.