2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly sunny
6°C
 

Ατελείωτες ουρές κοπρολάγνων σχηματίζονται έξω από τα ζαχαροπλαστεία «Φύσις»

Ουρές, αναμονή και παροξυσμός επικρατεί από το πρωί της Τρίτης έξω από τα ζαχαροπλαστεία «Φύσις», σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη, όπου και έφτασε η πολύ-αναμενόμενη αλυσίδα ζαχαροπλαστείων, με ταυτόχρονα εγκαίνια των δύο καταστημάτων.

Οι ουρές που δημιουργήθηκαν έξω από τα καταστήματα δεν είχαν προηγούμενο, αφού προσήλθαν μαζικά κοπρολάγνοι από όλη τη χώρα προκειμένου να δοκιμάσουν ένα από τα δημιουργήματά τους. Μάλιστα, σημειώθηκαν μικρό-εντάσεις και παρατηρήθηκαν μαλλιοτραβήγματα μεταξύ πελατών για ένα από τα δημιουργήματα της βιτρίνας πίσω από το ταμπελάκι «εκλαίρ».

Την εμφάνισή τους στα κοινωνικά δίκτυα έχουν κάνει και οι πρώτες εικόνες που καταγράφουν πελάτες μέσα από τα καταστήματα, με χαρακτηριστικές αυτές μιας ομάδας φίλων στο κατάστημα της Πάτρας, όπου νεαρός πασαλείβει με ένα προφιτερόλ το πρόσωπο φίλης που φορούσε ένα μπεζ μπικίνι. Στη συνέχεια ολόκληρη η παρέα των φίλων έγλυψε το προφιτερόλ από το πρόσωπο της φίλης και το κατάπινε με βουλιμία.

Αφορμή για την δημιουργία τόσο μαζικού ενδιαφέροντος από μέρους των απανταχού κοπρολάγνων για τα νέα καταστήματα φαίνεται πως αποτέλεσε μυστικιστικό διαδικτυακό viral βίντεο των καταστημάτων με το σλόγκαν «Φύσις… Η σκοτεινή, κρυφή σας απόλαυση πλέον και σε μαγαζί…». Από την πλευρά της, η διεύθυνση των ζαχαροπλαστείων απορεί γιατί θα μπορούσε ένας κοπρολάγνος να ενδιαφέρεται τόσο πολύ για ένα ζαχαροπλαστείο ονόματι «Φύσις» με ειδίκευση στη σοκολάτα.

Τέλος, η διαφημιστική εταιρία που δημιούργησε τη σχετική καμπάνια κάνει λόγο για μεγάλη επιτυχία και για ένα πολύ καλό case study.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.