Και πάλι καλά να λέτε
Sunny
34°C
 

Δεν θυμάται καν με ποιον παίζει ο ΠΑΟ παρέα 25άρηδων που στην πραγματικότητα μαζεύτηκε για να δει τελικό GNTM

Την τέλεια δικαιολογία βρήκε για τελευταία φορά παρέα 25άρηδων Παναθηναϊκών από την περιοχή του Ζωγράφου, που σκοπεύει να μαζευτεί στο σπίτι του ενός εκ των κολλητών φίλων για να παρακολουθήσουν όλοι μαζί τον μεγάλο τελικό του GNTM.

Οι τέσσερις φίλοι, είπαν ψέμματα στις κοπέλες, τους γονείς και τους υπόλοιπους γνωστούς τους, ισχυριζόμενοι ότι θα δουν τον αποψινό αγώνα της ομάδας τους στο μπάσκετ, αν και δεν θυμούνται καν τον αντίπαλο, μιας και το μοναδικό τους ενδιαφέρον είναι ποιο κορίτσι θα φτάσει μέχρι την τελική επικράτηση στο διαγωνισμό του STAR.

«Καλός ο Πιτίνο και ο Καλάθης, αλλά σαν την Κέισι και την Κάτια δεν είναι. Μπορεί να μην θέλουμε όλοι την ίδια κοπέλα για νικήτρια, αλλά μας ενώνει η κοινή αγωνία για το φινάλε», σχολίασε λακωνικά ο ένας εκ των τεσσάρων μελών της παρέας, πριν μας αφήσει για να ανοίξει ώστε να πληρώσει τις σαλάτες και τα ανθρακούχα νερά που είχαν παραγγείλει ενόψει της μεγάλης αποψινής αναμέτρησης.

Εμείς από την πλευρά μας τους ευχόμαστε καλή διασκέδαση και θα τους ενημερώσουμε για το σκορ του αγώνα της ομάδας τους μόλις αυτός τελειώσει.