Οι επόμενες δύο βδομάδες είναι κρίσιμες
Sunny
25°C
 

Εκνευριστική συνάδελφος μοιάζει να είναι πραγματικά χαρούμενη

happy-woman-working-on-laptopΣτο απροχώρητο φαίνεται πως έχει φτάσει η κατάσταση με την Τζένη Δ., η οποία για ακόμη μία μέρα στο γραφείο δείχνει ανεξήγητα ευδιάθετη, αγγίζοντας τα όρια της αληθινής ευτυχίας.

Η 34χρονη, έχει φτάσει τους συναδέλφους της στα όριά τους, αφού δεν αντέχουν με τίποτα να την παρακολουθούν να χαμογελάει χωρίς κάποιον προφανή λόγο, την ίδια ώρα που εκείνοι προσπαθούν να απολαύσουν την μελαγχολία τους γκρινιάζοντας.

«Πραγματικά δεν καταλαβαίνω μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση ώσπου να αποφασίσουν από το HR να τη φωνάξουν. Δεν γίνεται να προκαλεί διαρκώς και να μας χαλάει το κλίμα, γελώντας, περνώντας καλά και δείχνοντας τόσο ξεδιάντροπα πως δεν είναι μέσα στη δυστυχία όπως εμείς. Αν δεν συμβεί κάτι άμεσα θα προχωρήσουμε σε ομαδική καταγγελία μέχρι να συμμορφωθεί ή να την απολύσουν. Κάπου έλεος», σχολίασε σε έξαλλη κατάσταση υπάλληλος της εταιρείας.

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με την Τζένη, η οποία δεν θέλησε να δώσει συνέχεια, τονίζοντας πως «δεν πειράζει μωρέ, καλά να είμαστε».