Ενθάδαι κοίτε
Partly sunny
13°C
 

Αηδιασμένη αισθάνεται οδοντόβουρτσα που χρησιμοποιείται παράλληλα από τον σύντροφο της ιδιοκτήτριάς της

toothbrush

Ενοχλημένη σε σημείο αηδίας φαίνεται πως είναι νεαρή οδοντόβουρτσα που αναγκάζεται να καθαρίζει παράλληλα τη στοματική κοιλότητα και των δύο μελών του νοικοκυριού στο οποίο φιλοξενείται.

Η οδοντόβουρτσα αγοράστηκε μόλις πριν από επτά εβδομάδες, από σούπερ μάρκετ της γειτονιάς όπου διαμένει το ζευγάρι του Στέργιου και της Καίτης, στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Η βούρτσα, σύμφωνα με μαρτυρίες της, αγοράστηκε έπειτα από ανάγκη της Καίτης και προοριζόταν για την εξυπηρέτηση μόνο της ίδιας. «Οι πρώτες μέρες στο σπίτι εξελίχθηκαν πολύ ομαλά. Βρέθηκα αρκετά γρήγορα από το ράφι στη σακούλα και από εκεί στο ποτηράκι του μπάνιου. Εκεί γνώρισα την πολύ καλή πλέον φίλη μου, την οδοντόκρεμα και είχα την τύχη να ανταλλάξω μέχρι και μερικές κουβέντες με την προκάτοχό μου, πριν εκείνη καταλήξει στο ντουλάπι με τα παπούτσια, αφού πλέον θα εξυπηρετεί άλλους σκοπούς» περιγράφει με νοσταλγία το ψηλόλιγνο όργανο καθαρισμού. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μήνα τα πράγματα ήταν όντως καλά, σύμφωνα μάλιστα και με μαρτυρίες λοιπών προϊόντων και συσκευών από το μπάνιο του ζευγαριού.

Οι δυσκολίες ξεκίνησαν όμως αρκετά νωρίς, καθώς ο Στέργιος γυρνώντας ένα βράδυ έπειτα από έξοδο με τους φίλους του δεν έβρισκε τη δική του οδοντόβουρτσα. «Την είχα δει το πρωί, όμως μέσα στη μέρα δεν ξέρω που εξαφανίστηκε» εκμυστηρεύτηκε η ομόλογος της οδοντόβουρτσας της Καίτης. Δίχως υπομονή και μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας μπύρας, ο Στέργιος πήρε την οδοντόβουρτσα της κοπέλας του και ξεκίνησε τη διαδικασία βουρτσίσματος των δοντιών του.

Η οδοντόβουρτσα του Στέργιου φαινόταν να είχε εξαφανιστεί και αρκετές μέρες περάσαν με τον άνδρα να συνεχίζει να χρησιμοποιεί εκείνη της συντρόφου του. «Αδυνατώ να καταλάβω πως αυτοί οι δύο άνθρωποι δέχονται αυτή τη διαδικασία. Για να μη μιλήσω για την τεμπελιά τους να βρουν αντικαταστάτρια. Είμαι βαθύτατα ενοχλημένη και αηδιασμένη» δηλώνει με εμφανή εκνευρισμό η εναπομείνασα βούρτσα.

Μιλώντας κανείς στην οδοντόβουρτσα μπορεί εύκολα να αντιληφθεί πόσο αηδιασμένη αισθάνεται, ενώ παράλληλα αναζητεί μεθόδους να βάλει ένα τέλος στον εφιάλτη που βιώνει. Σε κάθε της προσπάθεια πάντως να έρθει σε επαφή με αρμόδιους φορείς του υπουργείου Υγείας έχει συναντήσει έως τώρα κλειστές πόρτες. Τέλος, σύντροφοι της άτυχης οδοντόβουρτσας έχουν οργανώσει τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης, όπου κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να καταθέτει ονομαστικά την αλληλεγγύη του. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την υπηρεσία στο 0800-50-ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ.