2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly cloudy
13°C
 

45χρονος πούλησε το Jeep του και γύρισε με Skoda από τα Γιάννενα για να έχει λεφτά για τα διόδια

dioΣε μια λύση απόγνωσης αναγκάστηκε να καταφύγει ο Στάθης Δ. από το Χαλάνδρι, ο οποίος το περασμένο Σαββατοκύριακο ταξίδεψε για λόγους αναψυχής στα Γιάννενα.

Ο 45χρονος, ο οποίος μετέβη στην πρωτεύουσα της Ηπείρου οδικώς μέσω της Ιονίας και της Ολυμπίας οδού, χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητό του μάρκας Jeep, ξόδεψε ένα μεγάλο μέρος του μπάτζετ στα διόδια, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να προβεί σε αιματηρές οικονομίες κατά τη διάρκεια της διαμονής του εκεί. Παρά την ιδιαίτερη προσοχή την οποία επέδειξε ωστόσο, τα εναπομείναντα χρήματα δεν του έφταναν για να καλύψει και την επιστροφή του.

Αρχικά, σκέφτηκε να γραφτεί στο κίνημα των «Δεν Πληρώνω», ή να καλέσει για βοήθεια τον Απόστολο Γκλέτσο, ωστόσο εν τέλει, κατέληξε σε μια πολύ πιο απλή και προσιτή λύση, πουλώντας το αυτοκίνητό του για να αγοράσει ένα σαφώς πιο οικονομικό αυτοκίνητο μάρκας Skoda, η οποία σημειωτέον δεν μας πλήρωσε για να γραφτεί αυτό το κείμενο, ωστόσο αν θέλει να το κάνει, είμαστε εδώ για να το συζητήσουμε (θα βρείτε το μέιλ μας στα στοιχεία επικοινωνίας, τιμές λογικές).

Με τα χρήματα που εξοικονόμησε ο άνδρας, κατάφερε οριακά να πληρώσει τα διόδια, γυρνώντας αργά το βράδυ της Κυριακής στο σπίτι του στο Χαλάνδρι. «Θα μου λείψει λίγο η άνεση του Jeep, όμως έπρεπε κάπως να επιστρέψω. Αν θελήσω να ξαναπάω κάποτε στα Γιάννενα, υπάρχει πάντα και το νεφρό μου», σχολίασε περιχαρής ο Στάθης, μιλώντας στο «Κουλούρι».

Τέλος, διαψεύδονται προς το παρόν οι φήμες πως ορισμένες τράπεζες σκέφτονται να καθιερώσουν το διοδιοδάνειο με σκοπό την κάλυψη των εξόδων για αντίστοιχα ταξίδια.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.