2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly cloudy
13°C
 

Λάτρης του μπάσκετ δεν κατάφερε ούτε αυτή τη φορά να καρφώσει

karfwmaΆλλη μία ευκαιρία να καρφώσει έχασε ο 33χρονος Ιορδάνης, απογοητεύοντας τους συναθλητές του σε ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Χολαργού το απόγευμα της Κυριακής. Πλέον ο «ψηλός» (σ.σ. ο Ιορδάνης έχει ύψος 1.96μ) μετρά συνολικά ένα επιτυχημένο κάρφωμα σε 2500 προσπάθειες.

Το πρώτο και μοναδικό έως τώρα επιτυχημένο κάρφωμα του 33χρονου, υπαλλήλου σε ασφαλιστική εταιρία πλέον, είχε σημειωθεί στο μεγάλο διάλειμμα της Πέμπτης 26 Οκτωβρίου του έτους 2000, όταν φοιτούσε στη Γ' Λυκείου.

Οι παλαιότεροι στο 2ο Λύκειο Χολαργού θυμούνται καθαρά την εν λόγω φάση, όταν ο ψηλός από τότε Ιορδάνης είχε βγει στον αιφνιδιασμό και με ένα μεγάλο άλμα είχε ακουμπήσει τη στεφάνη, με την μπάλα να του φεύγει από τα χέρια αλλά τελικά να καταλήγει στο καλάθι.

Mιλώντας σε δημοσιογράφους για την προχθεσινή του αποτυχημένη απόπειρα, o 33χρονος παραπονέθηκε πως τον πονούσε το γόνατό του και τόνισε πως δεν είχε πάρει αρκετή φόρα, όμως ταυτόχρονα υποσχέθηκε να μην το βάλει κάτω.

«Δεν απογοητεύομαι, ξέρω ότι μπορώ να τα καταφέρω. Το νιώθω ότι είμαι πολύ κοντά, απλά πρέπει να προσπαθήσω κι άλλο. Μπορεί η επόμενη φορά να είναι η τυχερή. Κοιτάω κάθε κάρφωμα ξεχωριστά και συνεχίζω», πρόσθεσε.

Tην ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο 33χρονος ακούστηκε να δηλώνει πως θα πήγαινε σήμερα κιόλας στο γήπεδο της γειτονιάς για άλλη μια προσπάθεια, όμως η μητέρα του δεν έχει προλάβει ακόμα να πλύνει το σορτσάκι των Chicago Bulls της σεζόν 1997-98.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.