Και πάλι καλά να λέτε
Sunny
32°C
 

Σε άριστη ψυχική κατάσταση 34χρονος που βρίζει το 2016 στα social media

happy_2016Καλά στην υγεία του είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο 34χρονος Μίλτος Φ., ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες περνά μεγάλο διάστημα της ημέρας του εξαπολύοντας επιθέσεις στο έτος 2016 με αναρτήσεις και σχόλιά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρουν πρόσωπα του στενού οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντος του 34χρονου, η αρχή έγινε με κάποια «αθώα» σχόλια του τύπου «αμάν πια ρε 2016» και «να δούμε τι άλλο φέρει το 2016», σχόλια στα οποία κανείς δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία.

«Ο Μίλτος συνέχισε τις αναρτήσεις σχεδόν καθημερινά πλέον κατηγορώντας το 2016 για διάφορα θέματα, από την εκλογή Τραμπ στο Brexit και τις τρομοκρατικές επιθέσεις, τους θανάτους διάσημων καλλιτεχνών και άλλων, μέχρι και για κάπως άσχετα θέματα όπως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η βιοποικιλότητα των πιγκουίνων του Μαγγελάνου και η κλιματική αλλαγή στην υποσαχάρια Αφρική. Κάπου εκεί αρχίσαμε να συνειδητοποιούμε ότι μάλλον κάτι δεν πάει καλά» τόνισε μιλώντας στο «Κουλούρι» η 32χρονη Τόνια, αδερφή του 34χρονου.

«Η σταγόνα ξεχείλισε το ποτήρι όταν πριν λίγες ημέρες "ανέβασε" ένα κείμενο 5000 λέξεων στο οποίο υποστήριζε πως το έτος 2016 έχει καταληφθεί από τον Σατανά και το κακό μάτι και πρέπει να εκτελεστεί στην πυρά όπως και το 1431 στο παρελόν. Λίγα λεπτά αργότερα άφησε πάνω από 20 σχόλια όπου απλά έβριζε το 2016 με χυδαίες εκφράσεις. Τότε αναγκαστήκαμε να του μιλήσουμε για το ενδεχόμενο να επισκεφθεί κάποιον ειδικό» προσθέτει η 32χρονη.

Παρόλα αυτά, όπως σημειώνει η Τόνια, ο 34χρονος Μίλτος υποστήριξε πως βρίσκεται σε άριστη ψυχική κατάσταση, ενώ ούτε ο ειδικός στις ημερολογιακές περιπτώσεις ψυχίατρος που επισκέφθηκε διαπίστωσε κάποιο πρόβλημα. Κατά συνέπεια, οι αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα συνεχίστηκαν κανονικά.

Το «Κουλούρι» προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με τον 34χρονο, όμως έπεσε πάνω σε τηλεφωνητή που μας ενημέρωσε πως θα επικοινωνήσει αυτός μαζί μας «στις αρχές του 2017, όταν επιτέλους η δυστυχία της ανθρωπότητας θα έχει φύγει από πάνω μας και όλα θα είναι καλύτερα».