Μότο Χριστός
Partly cloudy
6°C
 

Υπερπροστατευτική μητέρα λέει ότι ο γιος της είναι 426 μηνών

woman-797394_960_720Ιδιαίτερα περήφανη για τον γιο της αισθάνεται η κυρία Ρενάτα από τον Χολαργό, η οποία δεν σταματάει δευτερόλεπτο να τον καμαρώνει και να τον φροντίζει.

Η χαρούμενη μητέρα, μιλώντας για τα κατορθώματα του κανακάρη της σε φίλους και γείτονες, τονίζει ότι ο γιος της είναι πλέον 426 μηνών, καθώς επιδεικνύει όλο κομπασμό φωτογραφίες του από διάφορες φάσεις της ζωής του, όπως «όταν αποφοίτησε σε ηλικία 216 μηνών», «όταν μπήκε φαντάρος σε ηλικία 264 μηνών» και «όταν έπιασε δουλειά σε ηλικία 281 μηνών».

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με την κυρία Ρενάτα, η οποία μίλησε όλο περηφάνια για τον μικρό Στέφανο. «Ο Στεφανάκος μου δεν σταματάει να με εκπλήσσει ποτέ. Ήδη από ηλικία 400 μηνών βάζει μόνος του πλυντήρια και πλένει τα πιάτα, τουλάχιστον όταν λείπω εγώ από το σπίτι, ενώ σε ηλικία 409 μηνών άγγιζε το πουλάκι του. Τις προάλλες κατάφερε να βάλει την τηλεόραση στην πρίζα χωρίς να ρίξει τον γενικό. Λογικά θα γίνει επιστήμονας», περιγράφει και λάμπει από χαρά.

Στο σημείο εκείνο, ο Στέφανος φώναξε ένα «άσε μας ρε μάνα», με την μητέρα του να σχολιάζει: «Ορίστε ο γιόκας μου, μπορεί και λέει ολόκληρες προτάσεις, κάνει όμως την επανάστασή του, είναι αντράκι. Θα τον φάω».