Οι επόμενες δύο βδομάδες είναι κρίσιμες
Partly sunny
27°C
 

Κόλπο Γκρόσο: πλένει τα χέρια του και τα τινάζει στο μαγιό νεαρός που κατούρησε σε beach bar

saltys-boardshortsΤους πάντες φαίνεται πως ξεγελάει συστηματικά νεαρός ο οποίος κάνει τις διακοπές του στην Βοϊδοκοιλιά Μεσσηνίας, ανακαλύπτοντας ένα φοβερό κόλπο για να κρύβει την τελευταία σταγόνα ούρων που συνήθως καταλήγει στο μαγιό του αφού το ξανακουμπώνει.

Κατά την τρίτη μέρα των διακοπών του, τυχαία μια βρύση ταβέρνας είχε μεγάλη πίεση, και πάλι τυχαία, έλειπε το λάστιχο 5 εκατοστών που πολλές φορές έχουν οι βρύσες στις ταβέρνες, γεμίζοντας έτσι το μαγιό του με σταγόνες νερού. Ο νεαρός, ενώ στην αρχή πανικοβλήθηκε καθώς πίστευε πως οι φίλοι του θα νόμιζαν πως «τα έκανε πάνω του», μετέτρεψε το πρόβλημα σε ευκαιρία καθώς είδε πως οι πολλές σταγόνες έκρυψαν καλά την μία τελευταία σταγόνα που είχε μείνει στο μαγιό του από την ούρηση.

Ο παμπόνηρος νεαρός, ο οποίος είναι κατ' αρχήν αντίθετος με την ούρηση στη θάλασσα, καθημερινά πλέον πλένει τα χέρια του αμέσως μετά την ούρηση, και τα τινάζει περιτέχνως στο μπροστινό τμήμα του μαγιό του φτιάχνοντας έτσι έναν «αστερισμό» σταγόνων που είναι ικανές να κρύψουν και τις πιο επίμονες πιτσιλιές ούρων.

Σύμφωνα με την παρέα του παραθεριστή τέλος, μυστήριο παραμένει το γιατί ο νέος ζητάει ένα μπουκαλάκι νερό όταν πηγαίνει να κατουρήσει στην άκρη του δρόμου, και γυρνάει με πιτσιλισμένες σαγιονάρες.