Ήλιος και τσίπουρο
Mostly cloudy
19°C
 

Έκτακτα μέτρα κατά του κοροναϊού στο Ελευθέριος Βενιζέλος, θα πυροβολείται όποιος ταξιδιώτης βήχει

Όλα τα απαραίτητα μέτρα έχουν ληφθεί και στην Ελλάδα ώστε να αντιμετωπιστεί ο κοροναϊός που εμφανίστηκε στην Κίνα και εξαιτίας του, δεκάδες άνθρωποι έχουν χάσει έως τώρα τη ζωή τους, όπως επιβεβαιώσε μιλώντας στο «Κουλούρι» ο Υπουργός Υγείας.

Όπως σχολίασε ο Βασίλης Κικίλιας, «αν χρειαστεί, είναι έτοιμος ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας και με θερμικές κάμερες στα αεροδρόμιά μας και με θερμομέτρηση με φορητά θερμόμετρα 'πιστόλια', ενώ στην ανάγκη, υπάρχουν και τα κανονικά πιστόλια. Όποιος βήχει λίγο παραπάνω από το κανονικό θα πυροβολείται για παν ενδεχόμενο. Με την υγεία δεν ρισκάρουμε».

Συγκεκριμένα, όποιος επιβάτης έρχεται από χώρα του εξωτερικού και βήχει παραπάνω από 5 φορές συνεχόμενες, θα οδηγείται σε ειδικό χώρο του αεροδρομίου, όπου και θα πυροβολείται και στη συνέχεια θα θάβεται, ώστε να εξασφαλιστεί ότι η χώρα μας δεν θα κινδευνεύσει από τον επικίνδυνο αυτό ιό.

Τέλος, δεν φαίνεται να προχωρά η πρόταση του Δημήτρη Αβραμόπουλου για παραγγελία ενός δις εμβολίων για όλες τις παθήσεις «για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο».


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.