2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Mostly cloudy
13°C
 

Εταιρεία βάζει λάμπες σολάριουμ για φωτισμό, καυχιέται για το μαύρισμα των υπαλλήλων της

Μια εξαιρετικά καλή λύση βρήκε εταιρεία στους Αμπελόκηπους, η οποία θέλησε να αφήσει τους υπαλλήλους της να χαρούν τον ήλιο και τη θάλασσα λίγο περισσότερο φέτος το καλοκαίρι, όσο το εργατικό δίκαιο ακόμα δεν της επιτρέπει να τους αφήσει να φύγουν από τη δουλειά στις 2 το μεσημέρι δύο φορές την εβδομάδα.

Η διευθύντρια ανθρώπινου δυναμικού σε συνεργασία με το συνάδελφο που ξέρει από IT, εγκατέστησαν λάμπες φθορισμού ειδικές για σολάριουμ στο ταβάνι, με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι να μπορούν να μαυρίζουν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο γραφείο.

Σε ειδική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της εταιρείας στο «Τα Νέα Μας», η εταιρία λέει πως «Με την εγκατάσταση λαμπών σολάριουμ μπορούμε σίγουρα να πούμε πως έχουμε την πιο μαυρισμένη ομάδα εργαζόμενων γραφείου στην Αθήνα! Η παραγωγικότητά μας έχει αυξηθεί 23% τον τελευταίο μήνα, και μια απλή ημέρα στο γραφείο έχει μεταμορφωθεί σε ένα γιγαντιαία δραστηριότητα team bonding. Και πώς να μην είναι άλλωστε όταν η διευθύντρια σε κοιτάζει μέσα από φιμέ γυαλάκια θαλάσσης και στην είσοδο σε υποδέχεται ο Γιώργος με speedo και ρακέτες;»

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη των εργαζόμενων, η εταιρία κάνει πλάνα για την εγκατάσταση φουσκωτής πισίνας στο χώρο υποδοχής, ώστε να μην χρειαστεί να πάρουν άδεια όσοι δεν το επιθυμούν, αλλά και για να χαρούν το νερό και τη δροσιά της οι νέοι εργαζόμενοι που δεν δικαιούνται άδεια.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.