Έχει πάρα πολύ χιόνι
Mostly clear
1°C
 

Δωρεάν ποντάρισμα για το αν θα περάσει ένα αυτοκίνητο τα διόδια θα προσφέρουν οι εταιρείες στοιχηματισμού το Πάσχα

Μπορεί τις ημέρες του Πάσχα οι αθλητικές δραστηριότητες σε μεγάλο βαθμό να παγώνουν, ωστόσο οι λάτρεις του στοιχήματος θα μπορούν φέτος να κυνηγήσουν την τύχη τους σε έναν διαφορετικό τομέα.

Συγκεκριμένα, καθ' όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, στα κουπόνια των στοιχηματικών εταιρειών θα προσφέρεται η δυνατότητα ζωντανού πονταρίσματος σχετικά με το αν ένα αυτοκίνητο θα καταφέρνει να περάσει το αστυνομικό μπλόκο των διοδίων ώστε να μεταβεί για τις άγιες μέρες στο χωριό του.

Ο παίκτης, θα γνωρίζει από πριν τη βεβαίωση που κατέχει ο οδηγός και οι επιβάτες καθώς και τον προορισμό του και μέσω κάμερας, θα παρακολουθεί όλη τη διαδικασία, έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα να αλλάζει το ποντάρισμά του καθώς παρακολουθεί ζωντανά τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον οδηγό και τους άνδρες της Τροχαίας. Οι αποδόσεις θα αλλάζουν συνεχώς, ενώ φυσικά θα υπάρχει και η δυνατότητα του under και over, σε περίπτωση που στο όχημα επιβαίνουν περισσότεροι από 3 επιβάτες.

ΚΕΘΕΑ: 2109215776/21+ ετών/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.