Οι επόμενες δύο βδομάδες είναι κρίσιμες
Clear
17°C
 

Τάπερ με μαγειρίτσα και αρνί έφερε και σήμερα στη δουλειά 30χρονος ιδιωτικός υπάλληλος

tapΔεν βλέπει την ώρα να μεσημεριάσει ο Λεωνίδας Π., ο οποίος για ακόμη μία μέρα έχει αφήσει στο ψυγείο της κουζίνας της εταιρείας του δυο τάπερ, γεμάτα με αρνί και μαγειρίτσα.

Ο 30χρονος, γέμισε τουλάχιστον είκοσι τάπερ με τα αποφάγια των εορταστικών τραπεζιών του Πάσχα, υπολογίζοντας ότι θα τα καταναλώσει μέχρι και το τετραήμερο της Πρωτομαγιάς. «Η αλήθεια είναι ότι φέτος έμεινε λίγο φαγητό παραπάνω, γιατί κάποιοι συγγενείς δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Όμως δεν ανησυχώ, σιγά-σιγά θα τα φάω, ήδη έχω ενσωματώσει άλλωστε την μαγειρίτσα στο πρωινό μου smoothie, ενώ την μαρμελάδα, αντί για το ψωμί, την αλείφω πάνω στο αρνάκι», εξηγεί ο άνδρας και συνεχίζει:

«Το μόνο πρόβλημα είναι πως επειδή στο ψυγείο της δουλειάς όλοι έχουν φέρει τις δικές τους μαγειρίτσες και τα αρνιά από το σπίτι τους, δημιουργείται μπέρδεμα. Αλλά δεν πειράζει ιδιαίτερα, δοκιμάζουμε και διαφορετικές συνταγές και συγκρίνουμε».

Στο σημείο εκείνο, ο Λεωνίδας έκλεισε το τηλέφωνο γιατί είχε έρθει η ώρα να φάει τις απογευματινές του μπουκίτσες από κοκορέτσι.