2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly sunny
7°C
 

Ολοκλήρωσε την λίστα με όσους ήθελαν να βλάψουν τον Χίο η ΕΛΑΣ, μόλις στα 5 εκατομμύρια πλέον οι ύποπτοι

Την υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης στον Στέφανο Χίο συνεχίζει να ερευνά η Ελληνική Αστυνομία, ενώ χθες οι αξιωματικοί είχαν μία πρώτη επαφή με το θύμα, που τους μετέφερε όσα συνέβησαν και τις εκτιμήσεις του, καθώς σταδιακά αναρρώνει.

Στην πρώτη του κατάθεση περιέγραψε ένα άτομο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, που τον πλησίασε στο αυτοκίνητό του, έβγαλε όπλο και πυροβόλησε εναντίον του. Έπειτα από την κατάθεση του δημοσιογράφου και εκδότη και έπειτα από καταθέσεις και του περιβάλλοντός του, οι άνδρες της αστυνομίας έχουν προχωρήσει στην δημιουργία μιας πρώτης shortlist με τους υπόπτους.

Η λίστα αυτή απαριθμεί αυτή την στιγμή όλους όσους ο Στέφανος Χίος έχει βρίσει, εξαπολύσει επίθεση, κατηγορήσει ή απειλείσει, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για μόλις 5 εκατομμύρια υπόπτους. Εκτός της λίστας έμεινε προς το παρόν ο ίδιος, οι αναγνώστες του Μακελειού και όσοι εκείνη την ώρα βρίσκονταν αποδεδειγμένα εκτός Αθηνών.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί την υπόθεση και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.