Πάσχα μου θέλατε
Sunny
23°C
 

Υποχρεωτικό στο εξής το story για τους πολίτες που μετακινούνται με κωδικό Β6

Να δημοσιεύουν story στα λογαριασμό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα υποχρεούνται στο εξής όλοι οι πολίτες που επιλέγουν μετακίνηση προκειμένου να αθληθούν ή να πάνε βόλτα το κατοικίδιό τους.

Ο «Β6» αποτελεί τον πλέον δημοφιλή ανάμεσα στους κωδικούς μετακίνησης των πολιτών από την πρώτη κιόλας καραντίνα. Οι συνάνθρωποί μας έχουν πλέον εντάξει την άθληση στην καθημερινή τους ζωή, με αγαπημένη δραστηριότητα την εν κινήσει κατανάλωση καφέ.

Παράλληλα, οι τεκνοθεσίες ζώων συντροφιάς έχουν αυξηθεί, με αποτέλεσμα όλο και περισσότερα αδέσποτα ζωάκια να βρίσκουν θαλπωρή σε ένα νέο σπιτικό. Την ίδια στιγμή, έχει παρατηρηθεί πως οι πολίτες που επιλέγουν το «Β6» για τις μετακινήσεις τους αρέσκονται στη δημοσίευση υλικού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε ποσοστό έως και 85%.

Προκειμένου λοιπόν να αιτιολογούνται οι μετακινήσεις αυτού του τύπου, θα απαιτείται πλέον η δημοσίευση «ιστορίας» από όλους τους πολίτες. Το νέο αυτό μέτρο αναμένεται να διευκολύνει την πιστοποίηση των έγκυρων μετακινήσεων, αλλά κυριότερα να ενθαρρύνει τη σωματική άσκηση. Οι πολίτες που απέχουν από τις εν λόγω πλατφόρμες θα μπορούν να δημοσιεύουν σε προφίλ φιλικών ή συγγενικών προσώπων τους.

Μείνετε συντονισμένοι στο «Κουλούρι» για περισσότερα εντός της τρέχουσας εβδομάδας.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.