Έχει πάρα πολύ χιόνι
Mostly clear
3°C
 

Επαναστατική πολιτική επιστροφής εντός 40 ημερών ξεκίνησε το μαιευτήριο ΙΑΣΩ

Σε μια προσπάθεια να μεγαλώσει το μερίδιο της αγοράς που κατέχει το μαιευτήριο ΙΑΣΩ, ξεκίνησε από πρώτης πρώτου μια επαναστατική πολιτική επιστροφών που καλύπτει μωρά έως 40 ημερών που γεννιούνται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την πολιτική επιστροφών που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του μαιευτηρίου, «Αν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να επιστρέψετε τα μωρά που έχετε γεννήσει μέσα σε 40 ημέρες με την απόδειξή σας, το έντυπο παραγγελίας σας, το mail επιβεβαίωσης παραγγελίας και το απόκομμα πιστωτικής κάρτας (σε περίπτωση που έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα). Σε κάθε περίπτωση το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των σαράντα (40) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία γέννησης».

Σύμφωνα πάντα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του γνωστού νοσοκομείου που μίλησε σε συνάντηση των μετόχων στην αρχή της εβδομάδας, «... δεν αναμένουμε καμία επιστροφή, καθώς οι νέοι γονείς αγαπούν τόσο πολύ τα παιδιά τους που δεν τα εγκαταλείπουν όσο και αν φωνάζουν, όσο και αν κλαίνε. Και να μην τα αγαπούν, ευτυχώς υπάρχει και η κοινωνική πίεση που θα τους έκανε να αισθάνονταν απαίσια αν έκαναν κάτι τέτοιο. Η ύπαρξη και μόνο της πολιτικής επιστροφών όμως, είμαι σίγουρος πως θα αυξήσει τις γεννήσεις στο μαιευτήριό μας, καθώς δίνει μια σιγουριά στους νεόυς γονείς πως αν τελικά δεν αντέχουν, τουλάχιστον θα μπορούν πάρουν τα χρήματά τους πίσω».

Μέχρι στιγμής δεν έχει επιστραφεί ούτε ένα μωρό, αν και δεν έχει λήξει ακόμα η περίοδος στην οποία δικαιούνται οι πρώτοι νέοι γονείς του έτους την επιστροφή τους. Το «Κουλούρι» θα σας ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη ή για το αν θα υπάρξουν μελλοντικά μωρά-ευκαιρίες στο τμήμα επιστροφών.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.