Βγείτε να δούμε τι θα καταλάβετε
Partly sunny
22°C
 

Διεγράφη από Ένωση Καταναλωτών, φοιτητής που δεν αγόρασε σαμπουάν 1+1

1456215252_l1Με συνοπτικές διαδικασίες διεγράφη από την Ένωση Καταναλωτών «Ο Άγιος Χριστόφορος», φοιτητής ΤΕΙ στην Άρτα ο οποίος δεν αγόρασε προσφορά για σαμπουάν «1+1 δώρο», αν κι υπήρχε σε εμφανές σημείο στο κατάστημα.

Το πρωτοφανές αυτό περιστατικό έλαβε χώρα στα τέλη της περασμένης εβδομάδας και κατεγράφη από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του σούπερ μάρκετ. Αμέσως, συγκλήθηκε έκτακτη συνέλευση του συμβουλίου της Ένωσης, με στόχο την άμεση πάταξη της συμπεριφοράς του φοιτητή για παραδειγματισμό των υπολοίπων. Ο νεαρός κλήθηκε σε απολογία και ακολούθως τιμωρήθηκε με διαγραφή από την ένωση και ποινή λουσίματος αποκλειστικά με μαλακτικό για διάστημα δύο μηνών.

Η δικαιολογία «μα το συγκεκριμένο σαμπουάν δεν έκανε τα μαλλιά μου τόσο λαμπερά» θεωρήθηκε επιεικώς απαράδεκτη από το συμβούλιο, το οποίο αποφάσισε τη διάθεση δωρεάν συσκευασιών 1+1 σε όλα τα Πανεπιστήμια της χώρας καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα.

«Δεν θα αφήσουμε τη στάση ενός απερίσκεπτου φοιτητή να καταδικάσει μια ολόκληρη γενιά φοιτητών. Η οικονομική υπευθυνότητα αποτελεί υποχρέωση για κάθε φοιτητή και η αγορά προσφορών 1+1, ιδιαίτερα των σαμπουάν, αποτελεί βασικό θεμέλιο αυτής», σχολίασε λακωνικά ο πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών, την ώρα που ψώνιζε 1+1 πίτσες μαργαρίτα για το βραδινό του.