2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly cloudy
15°C
 

Χαρούμενος 22χρονος που καταναλώνει την έκτη του μπύρα, δεν έχει ιδέα τι τον περιμένει

maxresdefaultΕνθουσιασμένος με την διαρκή κατανάλωση μπύρας φαίνεται πως είναι ο Μάρκος Χ. από το Χαϊδάρι, ο οποίος τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, τελειώνει το έκτο μισόλιτρο ποτήρι του οινοπνευματώδους ποτού με βύνη και λυκίσκο.

Ο 22χρονος, αισθάνεται ευδιάθετος, ικανός για όλα και με διάθεση για συζήτηση και φλερτ, βέβαιος πως τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά και ακόμα πιο σίγουρος πως δεν θα χρειαστεί να επισκεφτεί την τουαλέτα σε κανένα σημείο της βραδιάς.

«Αν μου είχε έρθει διάθεση να πάω να ουρήσω, είμαι βέβαιος πως αυτό θα είχε συμβεί μέχρι στιγμής. Νιώθω άτρωτος, χορεύω και μιλάω σε κορίτσια και τίποτα δεν μπορεί να με σταματήσει», τονίζει ο νεαρός, ενώ παραγγέλνει την έβδομη μπύρα του.

Δυστυχώς, όσο περιμένει να παραλάβει το ποτό του, η ουρά στις τουαλέτες μεγαλώνει και τίποτα δεν τον έχει προϊδεάσει γι' αυτά που θα ακολουθήσουν. Εμείς, του ευχόμαστε καλή τύχη και υπομονή.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.