Ακόμα 2020 έχουμε
Partly cloudy
22°C
 

Σύγχρονο Κωσταλέξι: Παγιδευμένο σε υπόγειο γκαράζ πέρασε τα τελευταία 11 χρόνια τραπέζι του πινγκ πονγκ

Ανατριχίλα προκαλεί η ιστορία ενός τραπεζιού του πινγκ πονγκ, το οποίο ανακαλύφτηκε σε υπόγειο γκαράζ σπιτιού, όπου και πέρασε τα τελευταία 11 χρόνια της ζωής του.

Το τραπέζι, ανακαλύφτηκε τυχαία από συνεργείο της ΔΕΗ που επισκέφτηκε την κατοικία 67χρονου άνδρα για να επιδιορθώσει μια βλάβη, με τους υπαλλήλους της εταιρείας να ειδοποιούν αμέσως την αστυνομία. Έπειτα από έφοδο που πραγματοποίησαν οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων, εντοπίστηκε το ευρισκόμενο σε τραγική κατάσταση τραπέζι, το οποίο και σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε σε ειδική μονάδα φροντίδας εγκαταλελειμμένων τραπεζιών του πινγκ πονγκ.

Όπως μαρτύρησαν οι γείτονες του 67χρονου, ο άνδρας δεν είχε δώσει ποτέ του κανένα δικαίωμα, ενώ κανείς δεν είχε αντιληφθεί το δράμα που ζούσε το τραπέζι του πινγκ πονγκ, κυριολεκτικά κάτω από την μύτη τους. Ο διεστραμμένος άνδρας, αναμένεται να απολογηθεί αύριο το πρωί στον ανακριτή, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του στενού του κύκλου στην υπόθεση, με τον ίδιο να πετάει το μπαλάκι σε πρώτο του ξάδερφο.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί την υπόθεση και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.