Ιουλιανά
Mainly clear
30°C
 

Παρούσα και φέτος στο πασχαλινό τραπέζι η 93χρονη θεία που ήταν πέρσι ο λόγος να πάτε «γιατί λογικά θα τη δείτε για τελευταία φορά»

Μια μεγάλη απογοήτευση έκρυβε φέτος το πασχαλινό οικογενειακό τραπέζι, αφού η συμπαθέστατη θεία Ευλαμπία ήταν και πάλι εκεί, παρά το γεγονός πως πέρσι υπήρξε ο λόγος να δώσετε το «παρών», μιας και θα ήταν πιθανότατα η τελευταία φορά που θα τη βλέπατε.

Η 93χρονη ηλικιωμένη, καθόταν ήσυχη στη γωνία της και με τρεμάμενο χέρι προσπαθούσε να δοκιμάσει το αρνί, χωρίς να έχει ιδέα ότι αποτελούσε το λόγο που για ακόμη μια χρονιά είχατε βρεθεί ανάμεσα σε βαρετούς συγγενείς και συζητήσεις για τις θεωρίες συνωμοσίας πίσω από τον κοροναϊό και την Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Ωραία δεν είναι που είμαστε όλοι μαζί;», αρκέστηκε να σχολιάσει η μητέρα σας για να συμπληρώσει: «Σκέψου ότι του χρόνου η θεία σου δεν θα είναι εδώ πιθανότατα, δεν αξίζει να περάσεις μερικές ώρες μαζί της;», ατάκα που είχε πει ξανά τα τελευταία χρόνια.

Όσο για τη θεία Ευλαμπία, πληροφορίες του «Κουλουριού» αναφέρουν ότι ήδη αναζητάει δικαιολογίες για να γλιτώσει το τραπέζι του χρόνου, με αυτήν του θανάτου να παραμένει ψηλά στη λίστα της. Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.