Και πάλι καλά να λέτε
Partly sunny
33°C
 

Στο φρενοκομείο 26χρονος που ισχυρίζεται ότι είδε τον Θοδωρή Αθερίδη χωρίς την Σμαράγδα Καρύδη

Σε φρενοκομείο υψίστης ασφαλείας μεταφέρθηκε εσπευσμένα 26χρονος ο οποίος τόλμησε να ισχυριστεί δημόσια πως είδε τον Θοδωρή Αθερίδη δίχως να είναι παρούσα στον ίδιο χώρο και η Σμαράγδα Καρύδη.

Όπως είναι γνωστό τοις πάσι, οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί και σύντροφοι, κυκλοφορούν παντού μαζί, από το θέατρο και το τηλεοπτικό πλατό για τις ανάγκες σειρών και διαφημίσεων, μέχρι το σπίτι, την τουαλέτα και τις δημόσιες υπηρεσίες. Η πρακτική τους αυτή είναι πλέον τόσο γνωστή που όποτε ο ένας εκ των δυο κλείνει εισιτήριο, αυτόματα κλείνεται κι ένα δεύτερο εισιτήριο στο όνομα του έτερου μέλους του ζεύγους.

Όλα αυτά προσπάθησε να τα ανατρέψει νεαρός του οποίου οι προθέσεις προς το παρόν παραμένουν άγνωστες. Αμέσως, ο άνδρας τέθηκε σε καραντίνα και παρακολουθείται από ειδικούς, ενώ ταυτόχρονα βλέπει εντατικά κοινές φωτογραφίες και τηλεοπτικές παρουσίες των δύο καλλιτεχνών.

Στόχος της θεραπείας, είναι να αντιληφθεί πως την τελευταία φορά που κάποιος δεν είδε το ζεύγος μαζί, ήταν όταν η Σμαράγδα Καρύδη δεν είχε ακόμα γεννηθεί. Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με το κοινό τηλέφωνο των δύο ηθοποιών, οι οποίοι μας διαβεβαίωσαν πως δεν ανησυχούν από το συμβάν και σκοπεύουν κανονικά να επισκεφτούν το απόγευμα τον οδοντίατρό τους.