2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly sunny
6°C
 

Χιονάνθρωπο με δικό του μηχανάκι αναζητεί ψησταριά για να αντεπεξέλθει στις παραγγελίες των επόμενων ημερών

Πανέτοιμη για να ανταποκριθεί στις πολικές θερμοκρασίες των ημερών δηλώνει γνωστή ψησταριά των βορείων προαστίων, με τους ιδιοκτήτες της να μοιάζουν να μην πτοούνται από το δριμύ κύμα ψύχους που δείχνει να έχει εγκατασταθεί για τα καλά στη χώρα μας.

Έτσι, στην ιστοσελίδα του εστιατορίου, υπάρχει ήδη αγγελία αναζήτησης ντελιβερά, ο οποίος καλείται να έχει δικό του μηχανάκι, κράνος, προϋπηρεσία στο χώρο και θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι χιονάνθρωπος. Με αυτόν τον τρόπο, αναμένεται να ικανοποιηθούν ακόμη και οι πιο απαιτητικοί πελάτες, οι οποίοι δεν μοιάζουν να αφήνουν την κακοκαιρία να μπει εμπόδιο στις ορέξεις τους.

«Κρύο, τζάκι, κουβέρτα, μια καλή ταινία και ένα μπουκάλι καλό κρασί. Τον παραπάνω ειδυλλιακό συνδυασμό, συμπληρώνει ιδανικά ένα από τα εκλεκτά εδέσματα που προσφέρει το μενού μας και ποιοι είμαστε εμείς για να γυρίσουμε την πλάτη στους πιστούς πελάτες μας; Καταλαβαίνουμε ότι για έναν τυπικό ντελιβερά, η παράδοση μέσα στον χιονιά μοιάζει δύσκολη, όμως ένας χιονάνθρωπος δεν πρόκειται να πτοηθεί. Αρκεί βέβαια, να έχει όρεξη για δουλειά κι ένα δικό του μηχανάκι», εξήγησε σχετικά υπεύθυνος της ψησταριάς, καλώντας κάθε ενδιαφερόμενο χιονάνθρωπο να επικοινωνήσει άμεσα.

Σύμφωνα με την αγγελία, στον χιονάνθρωπο θα προσφερθεί αμοιβή, ένσημα και όσα καρότα χρειαστούν, ωστόσο η σύμβαση θα πρέπει αναγκαστικά να λυθεί μόλις ο υδράργυρος πάρει ξανά την ανιούσα. Το «Κουλούρι» παρακολουθεί το θέμα και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.