Η πραγματικότητα δεν μας πτοεί
Sunny
15°C
 

27χρονος που πηγαίνει στην παραλία με παπούτσια επιμένει ότι έχει βάλει σε τάξη τη ζωή του

Κανένας λόγος ανησυχίας δεν συντρέχει σύμφωνα με τον Τάσο Ξ. από το Χαλάνδρι, παρά το γεγονός πως για ακόμη μια χρονιά σκοπεύει να πάει διακοπές χωρίς να πάρει μαζί του σαγιονάρες, επισκεπτόμενος τις παραλίες με τα ίδια παπούτσια που φοράει όλη την υπόλοιπη μέρα.

Ο 27χρονος, επιμένει πως έχει βάλει σε μια τάξη τη ζωή του και πως θα πετύχει όλους τους στόχους που έχει θέσει για τη νέα σεζόν, έστω κι αν για μέρες ολόκληρες θα πατάει στην άμμο με παπούτσια και στη συνέχεια θα κυκλοφορεί έχοντας μονίμως μικρές κόκκους άμμου στις πατούσες, πιθανότατα μέχρι και τα βάθη του χειμώνα, αφού δεν υπάρχει πιθανότητα να πλύνει τα παπούτσια του όταν οι διακοπές του τελειώσουν.

«Οι σιαγονάρες είναι άβολες και άσχημες. Χίλιες φορές παπούτσια, με κάλτσα μάλιστα ιδανικά για να απορροφάει το αλάτι. Είστε όλοι άσχετοι», σχολιάζει μιλώντας στο «Κουλούρι» ο νεαρός, ενώ πίνει μια γουλιά παγωμένου φραπέ φορώντας την αγαπημένη του σκισμένη μπλούζα από το Λύκειο.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί την υπόθεση και θα σας κρατάει ενήμερους για όλη την πορεία των διακοπών του Τάσου.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.