2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly cloudy
5°C
 

Έβδομη συνεχόμενη ημέρα που τρώει βασιλόπιτα για πρωινό 22χρονος φοιτητής από την Ξάνθη

Νωρίτερα από κάθε ημέρα ξύπνησε σήμερα ο Θεοδόσης Μ. από την Πάτρα, ο οποίος σπουδάζει αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Ξάνθης.

O 22χρονος φοιτητής, ετοιμάστηκε γρήγορα για την επιστροφή του στα αμφιθέατρα, ωστόσο δεν παρέλειψε να πάρει το πρωινό του, το οποίο για έβδομη συνεχόμενη ημέρα ήταν βασιλόπιτα συνοδεία φραπέ μέτριου.

«Έκοψα δύο πίτες, μία μόλις άλλαξε ο χρόνος με τους γονείς μου που είχαν έρθει να με επισκεφτούν και μία με τους κολλητούς την πρωτοχρονιά. Κανένας δεν θέλησε να φάει τα κομμάτια του με αποτέλεσμα να έχω κομμάτια βασιλόπιτας για όλο το μήνα. Τελευταίο θα φάω του Χριστού, μπας και έχει γίνει κανά θαύμα και δεν έχει πετρώσει», σχολίασε ο νεαρός για να συνεχίσει:

«Ως φοιτητής στην επαρχία έχω συνηθίσει να τρώω τα ίδια, αλλά τώρα δεν με πειράζει και καθόλου επειδή την μία μέρα τρώω την πίτα τσουρέκι και την άλλη το κέικ. Προς το τέλος του μήνα, ίσως πειραματιστώ με κέτσαπ, όρεξη και φαντασία να έχεις».

Το «Κουλούρι» εύχεται στον Θεοδόση καλή χρονιά και καλή χώνεψη.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.