Βγείτε να δούμε τι θα καταλάβετε
Partly sunny
22°C
 

34χρονος τροχονόμος εύχεται να μπορούσε να κάνει κάτι για την κίνηση στους δρόμους

troxonomosΣε έξαλλη κατάσταση πέρασε ακόμη ένα απόγευμα ο Δημήτρης Σιγανός, ο οποίος στεκόταν για τρεις ολόκληρες ώρες στη συμβολή των Λεωφόρων Αλεξάνδρας και Κηφισίας, παρακολουθώντας άπραγος τα μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα.

Ο 34χρονος τροχονόμος, ξεφυσούσε κάθε λίγο στη σφυρίχτρα του με εμφανή την αγανάκτηση στο πρόσωπό του, ενώ δεν σταματούσε να κουνάει και τα χέρια του σε ένδειξη απόγνωσης. Ο άνδρας βρισκόταν στο σημείο για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, με την κίνηση να γίνεται όλο και χειρότερη.

«Δύσκολα τα πράγματα, πολλή κίνηση, κολλάνε τα αμάξια, είναι η χειρότερη ώρα αυτή. Ευτυχώς που έρχομαι πριν πιάσει η πολλή κίνηση και φεύγω μόλις σταματήσει, διαφορετικά δεν ξέρω τι θα έκανα. Ανυπόφορη η κατάσταση, αυτή η πόλη δεν χωράει περισσότερα αυτοκίνητα. Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους», σχολιάζει ο Δημήτρης και προσθέτει:

«Απορώ ποιος είναι υπεύθυνος γι' αυτό το χάλι. Μακάρι να υπήρχε ένας τρόπος να ρυθμίσεις κάπως την κυκλοφορία ώστε να μην δημιουργείται αυτό το χάος. Ίσως ένας τρόπος να παρακάμψεις τα φανάρια, ένας ειδικός που να λέει στα αμάξια πότε να σταματάνε και πότε να ξεκινάνε ξανά για να μην έχουμε μποτιλιάρισμα. Ίσως να το προτείνω, μπορεί να μην το έχει σκεφτεί ακόμη κανείς».

Το «Κουλούρι», ρώτησε τον 34χρονο ποιες ακριβώς είναι οι αρμοδιότητές του στο σημείο, με τον ίδιο να απαντά πως «συνήθως κάθεται μέχρι να χαλάσει το στραγάλι της σφυρίχτρας του ή να κουραστεί να μετράει αυτοκίνητα».