2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly cloudy
13°C
 

Σε απόγνωση ο Βασίλης Τσιάρτας, έκανε αίτηση για την αναδοχή όλων των διαθέσιμων παιδιών, πριν προλάβουν τα ομόφυλα ζευγάρια

23d3633832100c2e8f0e3453423a7eccΣε κατάσταση σοκ και πανικού τελεί τις τελευταίες ώρες ο Βασίλης Τσιάρτας, μετά και την υπερψήφιση του άρθρου 8 για την αναδοχή παιδιών από τα ομόφυλα ζευγάρια, χθες το απόγευμα στην Βουλή.

Ήδη, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έχει προχωρήσει σε χιλιάδες αιτήσεις, ώστε να αναλάβει εκείνος την αναδοχή όσων περισσότερων παιδιών γίνεται, προκειμένου να τα προστατεύσει από όλα τα ομόφυλα ζευγάρια, πριν εκείνα τα καταστρέψουν οριστικά.

«Θέλουν να αλλοιώσουν τον πολιτισμό μας και να μας γυρίσουν αιώνες πίσω, αλλά δεν θα τους επιτρέψω. Ήδη, έκανα πρόταση αγοράς του προπονητικού κέντρου της Παιανίας, στο οποίο θα στεγάσω όλα τα παιδιά. Εκεί, θα βλέπουν παλιούς μου αγώνες και θα μαθαίνουν για την ορθοδοξία, ασφαλείς από κάθε κολασμένο», σχολίασε ο Βασίλης Τσιάρτας, σε ένα διάλειμμα από τη συμπλήρωση των αιτήσεων.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί στενά το θέμα και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.