Οι επόμενες δύο βδομάδες είναι κρίσιμες
Partly sunny
26°C
 

34χρονη influencer βρήκε από πού κλείνει ο θερμοσίφωνας

Ενθουσιασμένη δηλώνει η 34χρονη influencer Vasia V. από τα Πευκάκια Νέας Ιωνίας, που εντόπισε μετά από έρευνα μηνών τον τρόπο με τον οποίο κλείνει ο θερμοσίφωνας και παρουσίασε την ανακάλυψή της με μια σειρά από stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στα stories που ανέβασε η 34χρονη content creator, απεικονίζεται η ίδια να καλύπτει με λευκό καμβά τον ηλεκτρικό πίνακα του σπιτιού όπου είχε μόλις μετακομίσει. Το επόμενο story, με λεζάντα «ώρα για βάψιμο» την δείχνει να ζωγραφίζει από πάνω με σπρέι.

«Τη μέρα που μπήκα στο σπίτι με βοήθησε στη μετακόμιση η μητέρα μου, η οποία όταν τελειώσαμε την τακτοποίηση μπήκε για ένα γρήγορο ντους. Από τότε είχα πάντα ζεστό νερό αλλά το είχα σκεφτεί ποτέ περισσότερο, μέχρι που είδα για τον κίνδυνο να γίνει βραχυκύκλωμα σε ένα youtube video» δηλώνει η 34χρονη.

Επίσης μέσω Instagram, η Vasia προέτρεψε τους brand managers των εταιρειών που κατασκευάζουν ηλεκτρολογικούς πίνακες να δώσουν πιο πολλή προσοχή στο design και την αισθητική των προϊόντων τους και προσφέρθηκε να αναλάβει η ίδια το online presence τους.

Πλέον, η δημοφιλής instagramer έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει το κοινό της για τους κινδύνους του να κάνει κανείς μπάνιο με ανοιχτό το θερμοσίφωνο, έχοντας μάλιστα «στήσει» στο μυαλό της το σχετικό concept το οποίο θα συνοδεύεται ασφαλώς από το hashtag #influencerlife.