2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly cloudy
12°C
 

Στον ίδιο χώρο βρέθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία όλοι οι ΑΕΚτζήδες του πλανήτη

doc_20120621_951502_aek_oakaΕκτός από την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος έπειτα από 24 ολόκληρα χρόνια, όλοι οι φίλοι της ΑΕΚ είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μία ακόμη ιστορική στιγμή στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά στα χρονικά, όλοι οι άνθρωποι που υποστηρίζουν την Ένωση βρέθηκαν ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο, με αφορμή τη μεγάλη φιέστα που συνόδευσε το φινάλε του αγώνα. Όπως αναφέρουν έμπειροι στατιστικολόγοι, από τους περίπου 70.000 φίλους που έδωσαν το «παρών» χθες στο ΟΑΚΑ, οι 50.000 υποστήριζαν όντως την ΑΕΚ, αφού οι υπόλοιποι ήταν εκεί απλά για να επιβεβαιώσουν ότι συνέβη το κοσμοϊστορικό αυτό γεγονός.

Έπειτα από σύντομη έρευνα, διαπιστώθηκε πως 50.000 είναι όλοι οι φίλαθλοι που υποστηρίζουν τους κιτρινόμαυρους παγκοσμίως, γεγονός που επιβεβαιώνεται από μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες κανείς δεν γνωρίζει κάποιον ΑΕΚτζή που δεν βρέθηκε χθες στο ΟΑΚΑ. Πλέον, εκτιμάται πως όλοι οι φίλοι της ομάδας γνωρίζονται μεταξύ τους, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο κάποια στιγμή στο μέλλον να συγκατοικήσουν.

Τέλος, χιλιάδες φίλοι της ΑΕΚ έφυγαν χθες ενθουσιασμένοι με το κομμάτι «We are the champions» για το οποίο ρωτούσαν με περιέργεια ποιο είναι.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.