Η πραγματικότητα δεν μας πτοεί
Sunny
15°C
 

Την περιγραφή των Ιωάννου-Χατζηγεωργίου χρησιμοποίησε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος για να εμψυχώσει τους παίκτες ενόψει συνέχειας Μουντομπάσκετ

Μπορεί η ήττα από την Βραζιλία να στοίχισε στην ψυχολογία των διεθνών και να έβαλε την εθνική μας ομάδα ακόμη και σε μπελάδες πρόκρισης ενόψει της συνέχειας, φαίνεται ωστόσο πως ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δεν το βάζει κάτω.

Έτσι, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μάζεψε τους παίκτες σε ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο και για 8 συνεχόμενες ώρες τους έβαλε να ακούσουν τις περιγραφές των Βαγγέλη Ιωάννου και Δημήτρη Χατζηγεωργίου, τόσο από τη φετινή διοργάνωση όσο και από παλαιότερες ένδοξες στιγμές τους, στοχεύοντας έτσι να τονώσει το ηθικό τους.

Πλέον, άπαντες δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν, με τον Γιώργο Πρίντεζη να αισθάνεται άγιος, τον Νικ Καλάθη να λέει ότι είναι Νικ δε κουίκ και τον Κώστα Σλούκα να ορκίζεται ότι στο εξής θα σουτάρει και θα πασάρει πιο γρήγορα κι από την σκιά του.

Το «Κουλούρι» ρώτησε για το ενδεχόμενο παρουσίας των δύο σπορτκάστερ στον πάγκο της εθνικής μας στους επόμενους αγώνες, με κάτι τέτοιο προς το παρόν να μην επιβεβαιώνεται.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.