Ενθάδαι κοίτε
Partly sunny
17°C
 

Εύγε: Ένα από τα διχτάκια του παραχώρησε για το κεφάλι του Β. Ίβιτς ο Βαγγέλης Βουρτζούμης

vladanΜπορεί τα χθεσινοβραδινά επεισόδια που αμαύρωσαν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ να στιγμάτισαν για ακόμη μια φορά μια αθλητική αναμέτρηση, όμως οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού, έρχονται να δώσουν την καλύτερη απάντηση.

Έτσι, ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Βαγγέλης Βουρτζούμης, σε μια κίνηση καλής θέλησης, αποφάσισε να δωρίσει ένα από τα αναρίθμητα διχτάκια του στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, ώστε να το τοποθετήσει στο τραυματισμένο του κεφάλι. Η χειρονομία αυτή έχει συγκινήσει όλους τους αγνούς φιλάθλους και φαίνεται να εκτονώνει κάπως το τεταμένο κλίμα.

«Θέλησα να στείλω ένα μήνυμα αγάπης και συμφιλίωσης και η παραχώρηση ενός κειμηλίου που σημαίνει πολλά για εμένα ώστε να βοηθήσω την υγεία ενός τραυματισμένου προπονητή αντίπαλης ομάδας, θεωρώ πως θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Είμαστε αντίπαλοι μόνο στο γήπεδο», σχολίασε ο πρώην αθλητής πριν φορέσει το διχτάκι στο κεφάλι του Βλάνταν Ίβιτς.

Το «Κουλούρι», από την πλευρά του, χειροκροτεί και επικροτεί αυτή την χειρονομία και εύχεται να βρει στο εγγύς μέλλον μιμητές.