Ακόμα 2020 έχουμε
Partly cloudy
22°C
 

Ανανεώθηκε για ακόμη τέσσερα χρόνια η σύμβαση του Αλέξανδρου Τζιόλη με την εθνική Ελλάδας

Ιστορικό φαίνεται πως ήταν παρά την ήττα το χθεσινό παιχνίδι της εθνικής μας ομάδα με την Φιλανδία στα πλαίσια του Nations League, αφού αμέσως μετά την λήξη του οριστικοποιήθηκε η ανανέωση της σύμβασης του Αλέξανδρου Τζιόλη με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Θυμίζουμε πως ο 33χρονος μέσος της Αλ Φαϊχά, είχε υπογράψει δεκαετή σύμβαση στα τέλη του 2008, με αποτέλεσμα να βρίσκεται υποχρεωτικά σε όλες τις κλήσεις των εκλεκτόρων, ακόμα και τις περιόδους κατά τις οποίες βρισκόταν χωρίς ομάδα. Με τη σύμβαση αυτή να βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωσή της, η Ε.Π.Ο. κίνησε τις διαδικασίες ώστε να εξασφαλίσει την παρουσία του Έλληνα ποδοσφαιριστή για τα επόμενα τουλάχιστον τέσσερα χρόνια.

«Ο Αλέξανδρος είναι βασικό κομμάτι της ομάδας, χωρίς αυτόν δεν μπορούμε είναι η αλήθεια να φανταστούμε την Ελλάδα. Σκεφτόμασταν να του κάνουμε μια νέα δεκαετή σύμβαση, όμως δεν θέλαμε να τον περιορίσουμε, νέος είναι ακόμα άλλωστε. Το σίγουρο είναι ότι το 2022 θα είμαστε ξανά εδώ για να συζητήσουμε, άλλωστε όπως σε όλα του, έτσι και σε αυτήν του την απόφαση ο Αλέξανδρος υπήρξε ταχύτατος. Το βέβαιο είναι πως παρά τη δύσκολη χρονική στιγμή, έχουμε λόγους να είμαστε αισιόδοξοι», σχολίαζε αξιωματούχος της Ομοσπονδίας.

Την ικανοποίησή του για την ανανέωση της σύμβασης εξέφρασε με τηλεφώνημά του και ο Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος ωστόσο αναρωτήθηκε γιατί δεν ανανεώθηκαν και αυτές των Άγγελου Χαριστέα και Ζήση Βρύζα.