Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες
Mostly cloudy
12°C
 

Σκέψεις να καταργηθεί και το γηπεδικό άσυλο, εκτός του φοιτητικού, διενεργεί η κυβέρνηση

Το ενδεχόμενο να καταργήσει το γηπεδικό άσυλο εξετάζει πλέον σοβαρά η κυβέρνηση, με τον πρωθυπουργό να θεωρεί πως έφτασε η ώρα, μετά τις συζητήσεις για το φοιτητικό άσυλο, να μπει στην ατζέντα και αυτή του γηπεδικού.

Όπως μετέφερε στο Υπουργείο προστασίας του πολίτη και στον Υφυπουργό Αθλητισμού ο Αλέξης Τσίπρας, αν η κατάργηση τελικά ψηφιστεί, οι άνδρες των αρχών θα μπορούν στο εξής να συλλαμβάνουν κανονικά τους ταραξίες και όσους προχωράνε σε παράνομες πράξεις εντός των αθλητικών χώρων, καθώς και φέρουν πανό που προσβάλλουν την μνήμη των νεκρών.

«Μακάρι να υπήρχε και τώρα η δυνατότητα να μπει η αστυνομία στο γήπεδο και να συλλάβει επί τόπου τους χούλιγκανς. Κάτι τέτοιο ωστόσο, προστατεύεται από τον νόμο για ελεύθερη διακίνηση αθλητικού ιδεώδους στα ελληνικά στάδια. Αν προχωρήσει, να είστε σίγουροι ότι οπαδοί που σηκώνουν τέτοια πανό θα οδηγούνται άμεσα στη φυλακή», σχολίασε ο κ. Βασιλειάδης, ενώ όταν ρεπόρτερ του «Κουλουριού» του επισήμανε πως η είσοδος των αστυνομικών στα γήπεδα δεν απαγορεύεται, τόνισε πως αποκλείεται, αφού κάτι τέτοιο θα το ήξερε σίγουρα.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί σύντομα στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.