Ακόμα 2020 έχουμε
Partly cloudy
22°C
 

24χρονος χίπστερ έτρεξε από το Καλλιμάρμαρο προς τον Μαραθώνα

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος με τον εαυτό του ήταν ο Στέλιος Δ., αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς του στον 36ο κλασικό μαραθώνιο της Αθήνας.

Ο νεαρός χίπστερ, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες δεν σταματούσε να επαναλαμβάνει στους φίλους του πως όταν εκείνος είχε τρέξει τα 42 χιλιόμετρα πριν από 10 χρόνια, κανείς δεν ασχολιόταν, έψαχνε εναγωνίως τον τρόπο για να κάνει τη διαφορά.

Τελικά, νωρίς το πρωί της Κυριακής, φόρεσε το αθλητικό του παπιγιόν και τις αθλητικές του τιράντες, προμηθεύτηκε με τα αγαπημένα του εμψυχωτικά τραγούδια από γνωστή ρουμάνικη μπάντα, γέμισε το παγουρίνο του με ένα πειραματικό τονωτικό που πίνουν στην Ζανζιβάρη και βρέθηκε στο Καλλιμάρμαρο, προκειμένου να ξεκινήσει από εκεί, με κατεύθυνση προς τον Μαραθώνα.

«Όταν όλοι πήγαιναν, εγώ ερχόμουν. Πραγματικά, είναι τόσο πιο άνετο να κάνεις την αντίθετη διαδρομή, δίχως κόσμο και ουρές. Ακόμα κι ο Φειδιππίδης, θα είχε βαρεθεί πια να κάνει την ίδια διαδρομή, θα δοκίμαζε να αλλάξει λίγο εικόνες», σχολίασε ο 24χρονος, την ώρα που καθάριζε τον ιδρώτα από το μουστάκι του.

Όσο για τα επόμενα σχέδιά του, ο Στέλιος τόνισε πως δεν έχει ακόμη αποφασίσει, ωστόσο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο του χρόνου να πραγματοποιήσει τον δικό του μαραθώνιο σε διαφορετική ημερομηνία από τους υπόλοιπους.