2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Mostly cloudy
13°C
 

Βάσιμες ελπίδες ότι αυτή τη φορά θα του επιτρέψουν να αφήνει μια οδοντόβουρτσα στο ΟΑΚΑ τρέφει ο Αργύρης Πεδουλάκης

Απόλυτα βέβαιος πως η τρίτη φορά θα είναι και η τυχερή αισθάνεται ο Αργύρης Πεδουλάκης, καθώς ετοιμάζεται να αναλάβει για ακόμη μια φορά τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν έχει καμία αμφιβολία πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έχοντας δοκιμάσει πλέον πολλές λύσεις, θα καταλάβει πως εκείνος είναι ο εκλεκτός και πως μαζί του θα μπορεί να κάνει πια το επόμενο βήμα, δεσμευόμενος μαζί του για πολλά πολλά χρόνια.

Μάλιστα, ο πρώην κόουτς του Περιστερίου, ελπίζει πως τη φορά αυτή, θα του επιτρέψουν να διατηρεί στο μπάνιο του ΟΑΚΑ μία οδοντόβουρτσα, τις παντόφλες του και μερικά καθαρά εσώρουχα και δεν θα ακούσει και πάλι επιχειρήματα όπως ότι «προχωράει πολύ γρήγορα και δεν είναι ακόμα έτοιμος για τέτοια βήματα», ενώ δεν ανησυχεί από το γεγονός πως ο μεγαλομέτοχος του εξάστερου δεν έχει αποθηκεύσει ακόμη το κινητό του τηλέφωνο.

Το «Κουλούρι» εύχεται καλή επιτυχία στον κ. Πεδουλάκη στα νέα του καθήκοντα και τον συμβουλεύει να μην σταματήσει ακόμα να μιλάει με τις πρώην του ομάδες.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.