2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly cloudy
12°C
 

Μυστήριο με πολυτελή ιδιωτική φυλακή που χτίζεται δίπλα στο στάδιο Καραϊσκάκη

jailΤην προσοχή όσων περνάνε τις τελευταίες ημέρες δίπλα από το γήπεδο Καραΐσκάκη έχει κλέψει η ανέγερση ενός πολυτελούς κτιρίου, το οποίο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Κουλουριού», θα αφορά μία νέα, ιδιωτική φυλακή.

Σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, η φυλακή αυτή θα στεγάσει έναν διαβόητο έμπορο ναρκωτικών, ο οποίος εντός της θα συνεχίσει να διοικεί τις επιχειρήσεις του, με τη συντροφιά των πιστών ανδρών του. Εντός της φυλακής, η οποία θα έχει το όνομα «La Cathrylar», θα βρίσκονται πολυτελή δωμάτια, πισίνες, γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ, καθώς και δημοσιογραφικά γραφεία, στα οποία οι υπάλληλοι του εμπόρου θα συνεχίζουν να δίνουν τη γραμμή υπεράσπισης του αφεντικού τους.

Τις επόμενες ημέρες, ο διαβόητος έμπορος, αναμένεται να παραδοθεί στις αρχές μετά από ειδικό ραντεβού που θα δοθεί στην σέντρα του σταδίου Καραΐσκάκη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως προς το παρόν κρύβεται σε κάποια από τις πολυτελείς βίλες του.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί στενά την υπόθεση και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.