2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly cloudy
13°C
 

Πριμ κατάκτησης Μουντιάλ απονεμήθηκε ήδη στην Εθνική Αγγλίας, πλάνα για φιέστα στον Βέρτη

World Cup - Group G - England vs PanamaΜπορεί το Μουντιάλ να βρίσκεται μόλις στην δεύτερη αγωνιστική του και η εθνική ομάδα της Αγγλίας να έχει αντιμετωπίσει τις αδύναμες Τυνησία και Παναμά, φαίνεται ωστόσο πως η σιγουριά στο Νησί για την κατάκτηση της κούπας είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

Έτσι, η κυβέρνηση της βρετανικής χώρας αποφάσισε να μοιράσει ήδη το πριμ κατάκτησης του τίτλου στην αποστολή των τριών λιονταριών, ενώ η βασίλισσα Ελισάβετ έχει ήδη προγραμματίσει την τελετή υποδοχής των ποδοσφαιριστών, προβάροντας τις ατάκες που θα τους πει για να τους συγχαρεί.

Την ίδια στιγμή, στις αγγλικές παμπ οι φίλοι του ποδοσφαίρου πίνουν ήδη για να γιορτάσουν την μεγάλη επιτυχία, με τις πληροφορίες του «Κουλουριού» να αναφέρουν πως έχει πραγματοποιηθεί κράτηση στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης για τα παραδοσιακά επινίκια της κατάκτησης του Μουντιάλ.

Εμείς προσπαθήσαμε να μιλήσουμε με κάποιον από τους ποδοσφαιριστές, ωστόσο όλοι τους ήταν απασχολημένοι γράφοντας σε κατάσταση μέθης την αυτοβιογραφία τους για όσα έζησαν στα γήπεδα της Ρωσίας.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.