Εβδομάδα ΠΑΣΟΚ
Showers
11°C
 

3.000 εισιτήρια ακόμα εξασφάλισαν οι αστυνομικοί για τον τελικό Κυπέλλου ποδοσφαίρου

b807e932be15df52f167d3367485cc1e_xlΙδιαίτερα δυναμικό θα είναι το «παρών» της ελληνικής αστυνομίας σε ακόμη ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός,  αφού οι άνδρες των αρχών ζήτησαν και κατάφεραν να εξασφαλίσουν 3.000 εισιτήρια επιπλέον για τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ το ερχόμενο Σάββατο.

Η αγάπη των αστυνομικών για το καλό ποδόσφαιρο άλλωστε είναι γνωστή τοις πάσι εδώ και πολλά χρόνια, αφού με την κάθε ευκαιρία βρίσκονται στα γήπεδα για να παρακολουθήσουν από κοντά γκολ και συγκινήσεις. Έτσι, μπορεί ο αρχικός σχεδιασμός να προέβλεπε 5.000 άνδρες από σχεδόν το σύνολο των δυνάμεων των ΜΑΤ, της Άμεσης Δράσης και πλήθος αστυνομικών της Ασφάλειας, όμως τελικά στο σύνολο θα είναι περισσότεροι από 8.000, γεμίζοντας αρκετές θύρες του σταδίου.

Με τις φωνές, τα τραγούδια, τα πανό, τις εντυπωσιακές στολές και τα ακόμα πιο εντυπωσιακά κορεό τους, θα δώσουν και πάλι το δικό τους χρώμα στην αναμέτρηση, παρά την υπερβολικά μεγάλη παρουσία οπαδών των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ.

Πάντως, μιλώντας στο «Κουλούρι», αξιωματούχοι της ΕΠΟ δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο πολύ σύντομα οι τελικοί να διεξάγονται μόνο με την παρουσία αστυνομικών, κάτι που βρίσκει απόλυτα σύμφωνη, εκτός από την ΕΛ.ΑΣ. και την UEFA.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.