2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Partly sunny
6°C
 

Τελειώνουν τα αποθέματα μπύρας στην Αγγλία, έκτακτες εισαγωγές αναμένονται άμεσα στο νησί

a-england-fans-celebrate-784x441Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Μεγάλη Βρετανία, αφού τα αποθέματα μπύρας έχουν σημειώσει ιστορικό χαμηλό και σε περίπτωση πρόκρισης της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στον τελικό του Μουντιάλ, αναμένεται να υπάρξει έλλειψη σε δεκάδες παμπ και εστιατόρια.

Ήδη, τόσο η κυβέρνηση όσο και η βασιλική οικογένεια έχουν ξεκινήσει συντονισμένες ενέργειες ώστε να καταφτάσουν βοήθειες με βαρέλια μπύρας από ολόκληρο τον κόσμο για να καλυφθεί η αυξημένη ζήτηση. Μάλιστα, στο σχέδιο συμμετέχει και η χώρα μας, η οποία θα φροντίσει να προμηθεύσει τους Άγγλους με αρκετά λίτρα του προϊόντος μικροζυθοποιίας στο Χαλάνδρι.

«Έχει να συμβεί κάτι αντίστοιχο από όταν το Λονδίνο είχε φιλοξενήσει τα διεθνή βραβεία πορνό το 1976. Μέχρι να καταφτάσει η βοήθεια θα επιβληθούν έκτακτα μέτρα. Κανένας δεν θα μπορεί να καταναλώσει πάνω από δύο μπύρες σε ένα βράδυ», σημείωσε υψηλόβαθμο στέλεχος της κυβέρνησης, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως μέχρι την Τρίτη το πρόβλημα θα έχει αποκατασταθεί.

Σε κάθε περίπτωση, οι αρχές έχουν απευθύνει έκκληση σε όποιον πολίτη μπορεί να αφήσει συσκευασίες με μπύρες σε κεντρικές πλατείες της Αγγλίας, ενώ συστήνουν στους κατοίκους της χώρας να αποφεύγουν για μερικές ημέρες το ντους με μπύρα.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.