Και πάλι καλά να λέτε
Partly sunny
32°C
 

Αεκτζήδες κατα 80% οι φαντάροι που επιλέγουν μαρμελάδα αντί για Μερέντα στο πρωινό, σύμφωνα με έρευνα του ΚΕΠΙΚ

Ένα σημαντικό ερευνητικό εύρημα ανακοίνωσε το ΚΕΠΙΚ του ΚΕΠΒ (στρατόπεδο υπτγ Δημητρίου Ψαρρού) στη Θήβα, καθώς τα τελευταία επτά χρόνια μάζευε και επεξεργαζόταν δεδομένα σχετικά με τις διατροφικές συνήθειες των υπηρετούντων εκεί στρατιωτών.

Μεταξύ άλλων, τα αποτελέσματα δείχνουν πως βλέποντας τις επιλογές των στρατιωτών στο φαγητό, μπορεί κανείς να προβλέψει με ακρίβεια πολλά για τον χαρακτήρα, τα βιώματα και τον εσωτερικό κόσμο του κάθε στρατιώτη.

Συγκεκριμένα τα ευρήματα που έχουν σχέση με το πρωινό αναφέρουν πως το 80% των στρατιωτών που επιλέγουν μαρμελάδα αντί μερέντας (όταν υπάρχει η επιλογή) υποστηρίζουν την ΑΕΚ. Στρατιώτες που πίνουν τσάι σε θερμοκρασία δωματίου έχουν 50% περισσότερες πιθανότητες να απολυθούν με κάποιο «Ι», ενώ αυτοί που επιλέγουν τρία κομμάτια κόρα ψωμιού εμφανίζουν 90% λιγότερο ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Στα κύρια γεύματα του μεσημεριανού και του βραδινού, αντίθετα με τις αρχικές υποθέσεις των επιστημόνων του ΚΕΠΙΚ, το χαρακτηριστικό που συσχετίζεται περισσότερο με τον χαρακτήρα των στρατιωτών είναι ο τρόπος που τοποθετούν τα φαγητά τους στο δίσκο, και όχι τα φαγητά τα ίδια. Για παράδειγμα, οι φαντάροι που τοποθετούν το κύριο γεύμα στο πλαϊνό μακρόστενο κομμάτι του δίσκου έχουν δύο φορές περισσότερες πιθανότητες να πάθουν κακώσεις εξ ' αρβυλών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθούν στην έρευνα οι συνήθειες των στρατιωτών στην τουαλέτα, το αν έχουν αγοράσει μπρελόκ από το ΚΨΜ, και οι δηλώσεις των ίδιων για τις σχέσεις τους με το αντίθετο φύλο. Για ό,τι νεότερο θα σας κρατήσουμε ενήμερους.