Και πάλι καλά να λέτε
Partly sunny
33°C
 

Τον Έλληνα που κατέκτησε τον τίτλο του πιο αντιπαθητικού τενίστα στον κόσμο υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, υποδέχθηκε χθες, Πέμπτη, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον τενίστα Νίκο Κύργιο.

Ο 23χρονος διέγραψε μια εκπληκτική σεζόν, ανέβηκε στο νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης αντιπαθητικών τενιστών, κατέκτησε τους πρώτους τίτλους της καριέρας του και πλέον το όνομά του αναφέρεται διεθνώς ως το «Next Best Thing» της παγκόσμιας κακγουριάς.

Άλλωστε η ΑΤΡ τον ανέδειξε πριν από λίγες ημέρες ως τον πιο βελτιωμένο τενίστα του κόσμου για το 2018 όσον αφορά την επιτυχία και την εφευρετικότητα των αστείων που κάνει για τις μητέρες άλλων παιχτών. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, υποδέχθηκε με ζεστά λόγια τον Νίκο Κύργιο και τους γονείς του, Γεώργιο και Νιλ.

«Νικ, σε καλωσορίζω ως έναν κορυφαίο εκπρόσωπο της γενιάς σου και ως ένα πραγματικό πρότυπο αριστείας», του είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παυλόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε ακόμη, στις προσπάθειες που κάνουν οι γονείς του για να τον στηρίξουν σε αυτό τον μοναχικό δρόμο που χαράζει και του ευχήθηκε «καλή δύναμη και πάντα ψηλά».

Από την πλευρά του, ο 23χρονος πρωταθλητής, δήλωσε χαρούμενος για την πρόσκληση αυτή, τόνισε πως «η σκληρή δουλειά τώρα ανταμείβεται» και πως «νιώθω υπερήφανος που έχω ελληνικές ρίζες», ενώ υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει την προσπάθειά του και θα δίνει τον καλύτερο εαυτό του. Τέλος ψιθύρισε στο αυτί του Προέδρου πως «ο Νίκος Παππάς κοιμάται με τη γυναίκα σου κάθε βράδυ»