2021, εκδρομές, ναρκωτικά
Mostly cloudy
14°C
 

Μόνο νύχτα θα εργάζονται στο εξής στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ μετά την αγορά Λιβάγια, καθώς φαίνεται πως το ρεύμα είναι φθηνότερο

milissanidisΙσχυρό μήνυμα πως όποιον ποδοσφαιριστή επιθυμεί, τον κρατάει στην ομάδα του, έστειλε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά την καταβολή της ρήτρας για την αγορά του Μάρκο Λιβάγια.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, δευτερόλεπτα αφότου άδειασε και το τελευταίο τάπερ με τα φαγητά που απέμειναν από το εορταστικό τραπέζι του συλλόγου, ολοκλήρωσε την αγορά του ποδοσφαιριστή και στη συνέχεια ανακοίνωσε στους υπαλλήλους του πως για να αντεπεξέλθει οικονομικά, θα πρέπει στο εξής να εργάζονται βράδυ, μιας και το νυχτερινό ρεύμα είναι σαφώς φθηνότερο.

«Δεν είναι καιρός για ανοίγματα. Ήδη ξοδευτήκαμε με το γλέντι στα μπουζούκια, περίσσεψαν τόσες σαμπάνιες, ευτυχώς μου έκοψε και τις πήρα μαζί για το εταιρικό πάρτι. Πλέον, θα δουλεύουμε όλοι βράδυ, με ησυχία και λιγότερη κίνηση. Τα μεταχειρισμένα κομπιούτερ που αγόρασα κοψοχρονιά θα αποδώσουν στο μάξιμουμ», σχολίασε ο εφοπλιστής, όσο αγόραζε ρούχα από δεύτερο χέρι σε παζάρι της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ωστόσο, διέψευσε τις φήμες πως τα καθίσματα της Αγίας Σοφιάς θα είναι τα ίδια με αυτά του «Νίκος Γκούμας», μιας και ο παλαιοπώλης που τα είχε αγοράσει τα πουλάει πλέον αρκετά ακριβά.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.