Η πραγματικότητα δεν μας πτοεί
Sunny
11°C
 

Ηχογραφημένοι γρύλλοι θα ακούγονται από τα μεγάφωνα στους αγώνες της Super League

Το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, η αγαπημένη σε όλους μας Super League, έκανε την πρεμιέρα της το περασμένο Σαββατοκύριακο, δίχως την παρουσία κόσμου στις εξέδρες, με το κενό αυτό να είναι κάτι παραπάνω από αισθητό.

Παρ' όλα αυτά, οι ιθύνοντες της λίγκας, αντιγράφοντας πρακτικές που είδαν στα πρωταθλήματα του εξωτερικού, αποφάσισαν να δώσουν ένα ξεχωριστό χρώμα στις αναμετρήσεις, ώστε να μην είναι το προϊόν αδιάφορο και βαρετό προς τον Έλληνα φίλαθλο.

Έτσι, αρχής γενομένης από την δεύτερη αγωνιστική, από τα μεγάφωνα του γηπέδου θα ακούγονται ήχοι γρύλλων έπειτα από κάθε αποτυχημένη προσπάθεια, ενώ δεν αποκλείεται να ενσωματωθούν και ήχοι γέλιων, αν καταφέρει ο συναιτερισμός να έρθει σε συμφωνία με κάποιο δίκτυο του εξωτερικού.

Τέλος, παρά τα παράπονα κάποιων παικτών ότι δεν μπορούν να αποδώσουν δίχως βρισιές, προς το παρόν δεν θα ενσωματωθούν ηχογραφημένα υβριστικά συνθήματα, μιας και κανένας σύνδεσμος δεν δέχτηκε να τα παραχωρήσει δωρεάν.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.