Η πραγματικότητα δεν μας πτοεί
Sunny
6°C
 

Μόνο μακαρόνια έτρωγε ένα μήνα στην Κίνα ο Βαγγέλης Ιωάννου

Προσαρμόζεται σιγά-σιγά μετά την επιστροφή του από την Κίνα ο Βαγγέλης Ιωάννου, ο οποίος εμφανώς αδυνατισμένος διηγείται στους συναδέλφους του στην ΕΡΤ τις περιπέτειές του.

Ο δημοφιλής σπορτκάστερ, παρέμεινε στην Ασία για σχεδόν έναν μήνα, διάστημα κατά το οποίο τρεφόταν αποκλειστικά με μακαρόνια τα οποία και παρασκεύαζε κάθε βράδυ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του. «Σιγά μην φάω αυτά τα παράξενα που τρώνε εδώ οι ντόπιοι, πού ξέρω τι έχουν μέσα και πώς θα αντιδράσει το ευαίσθητο στομαχάκι μου. Μακαρόνια και πάλι μακαρόνια», σχολίασε ο δημοσιογράφος και συμπλήρωσε:

«Θα έλεγε κανείς ότι είμαι ο Καπαμαρού του μπάσκετ, ο Βαγγαμαρού θα έλεγε κανείς, ο Βαγγέλης δε σπαγκέτι Ιωάννου, ο μακαρονάς της Αγίας Παρασκευής που σουρώνει τα μακαρόνια πιο γρήγορα από τη σκιά του».

Στο σημείο αυτό, ο δημοσιογράφος του «Κουλουριού» έκλεισε το τηλέφωνο, με τον Βαγγέλη Ιωάννου να συνεχίζει τα λογοπαίγνια για την επόμενη μισή ώρα, λέγοντας απλά ένα κρίμα όταν κατάλαβε πως η γραμμή έχει κλείσει.


Το Ήταν να μη γίνει η αρχή: Η δεκαετία 2011-2020 από το Κουλούρι κυκλοφορεί στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αίολος.