Πάει κι αυτό
Overcast
24°C
 

Σε βαθιά κατάθλιψη η Γιάννα Αγγελοπούλου, περίμενε πως το 2021 θα είναι η χρονιά της

Ολοένα και πιο απαρηγόρητη εμφανίζεται τις ημέρες μετά την Πρωτοχρονιά η Γιάννα Αγγελοπούλου, επικεφαλής της επιτροπής «Ελλάδα 2021» που έχει αναλάβει τις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κοντινών της προσώπων, η κ. Αγγελοπούλου δεν έκρυβε εξαρχής τον ενθουσιασμό της για το πρότζεκτ και διαλαλούσε σε όλους τους τόνους πως το 2021 θα είναι η χρονιά της, με τις λαμπρές εορταστικές δράσεις και εκδηλώσεις να μονοπωλούν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.

«Ακόμη και μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού τον περασμένο Μάρτιο, δεν έχασε στιγμή το κουράγιο και την αισιοδοξία της και συνέχισε τη δουλειά, περιμένοντας ευλαβικά να φύγει το 2020 και να έρθει το νέο έτος» τονίζει χαρακτηριστικά συνεργάτης της, ο οποίος από την Παρασκευή έχει μιλήσει 4,5 ώρες στο τηλέφωνο με την Γ. Αγγελοπούλου και της έχει πάει συνολικά 6 κιλά παγωτό.

«Το πρωί της Πρωτοχρονιάς ήταν ένα σοκ. Το 2021 είχε έρθει αλλά η προσοχή του κόσμου είναι ακόμα στραμμένη στον κορωναϊό, την πανδημία και τα συνεχόμενα lockdown, δεν μπορεί κανείς να φανταστεί τους εορτασμούς για τα 200 χρόνια. Δύσκολα κάποιος να δώσει σημασία. Αυτό της κόστισε, όπως κοστίζει σε όλους μας», συμπλήρωσε.

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, η Γιάννα Αγγελοπούλου είναι κλεισμένη στο σπίτι της στο Παλαιό Ψυχικό, πράγμα αναμενόμενο καθώς δεν διαθέτει βεβαίωση κυκλοφορίας για ελεύθερο επαγγελματία ή αυτοαπασχολούμενο τύπου Α. Εκεί, παρακολουθεί αναμνηστικά βίντεο από τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004 ενώ έχει απαγορεύσει την είσοδο σε οποιονδήποτε φοράει φουστανέλα, τσαρούχια ή φορεσιά με σιγκούνι.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.