Σαρακοστή κοντή γιορτή
Mainly clear
20°C
 

Φτωχός ακόμα και στο Twitter αισθάνεται 37χρονος μετά την είσοδο της Γιάννης Αγγελοπούλου

Ιδιαίτερα αμήχανα αισθάνεται ο Μιχάλης Μ. από το Μοσχάτο, ο οποίος πέρασε τη χθεσινή του ημέρα εξερευνώντας τον λογαριασμό της Γιάννας Αγγελοπούλου στο Twitter.

Η κυρία Αγγελοπούλου ηγείται της Επιτροπής Ελλάδα 2021, με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση του 1821 και αποφάσισε να ενεργοποιηθεί και στα κοινωνικά δίκτυα, με τον 37χρονο άνδρα να μην μένει αδιάφορος μπροστά στο ολοκαίνουριο προφίλ της.

Έτσι, αφού διάβασε όλα τα tweets τα οποία η πρώην πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Αθήνα 2004 υπογράφει ως GA, ο Μιχάλης ξαφνικά ένιωσε μια αλλαγή μέσα του. Συγκεκριμένα, μετά τη βαθιά συνειδητοποίηση πως είναι πάμφτωχος, αποφάσισε να απαρνηθεί τις ταβέρνες και την αστική συγκοινωνία, να μάθει να μιλάει άπταιστα γαλλικά και αγγλικά και να φτάσει να θεωρείται «σερ» στους κύκλους της αριστοκρατίας.

Όπως εξηγούν μάλιστα οι επιστήμονες, αν διαβαστούν τα tweets της Γιάννας Αγγελοπούλου με τον σωστό ρυθμό και στον σωστό χρόνο, τότε ξεκλειδώνουν υψηλά επίπεδα ευγενείας ωστόσο προειδοποιούν πως αν διαβαστούν με κακή διάθεση ή επιπόλαια, τότε ενδέχεται να προκαλέσουν τεράστια οικονομική ζημιά.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί την υπόθεση και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.


Ο Τιτανομέγιστος Καζαμίας «Το Κουάρκ» Κουλουριού και Κουραφέλκυθρου κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από την Jemma Press.